Пазарджик

Хебър среща Дунав (Русе) на четвъртфинала за Купата

  02.02.2021 13:50             
Хебър среща Дунав (Русе) на четвъртфинала за Купата

Волейболистите на Хебър ще посрещат Дунав (Русе). Това отреди жребият за четвъртфиналите в турнира за Купа България при мъжете, който бе изтеглен днес в офиса на Garitage park. Действащият двукратен носител на Купата на България от Пазарджик едва ли ще има проблеми, но мачът в никакъв случай няма да бъде подценен. Осем отбора, достигнали до тази фаза бяха разделени в четири двойки. Четвъртфиналите ще бъдат на 23 и 24 февруари, като точните дати и часове на мачовете ще бъдат уточнени допълнително.

Определено дербито е между Локомотив (Пловдив) и шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас), защото амбициозният клуб от Пловдив събра опитни играчи през този сезон. Същевременно бургазлии изпитват кадрови затруднения поради здравословни проблеми и не са в оптимална форма. Очертава се интересен сблъсък и между ЦСКА и Добруджа, като червените са домакини. Въпреки младия си тим и отсъствието на Краси Георгиев, армейците винаги излизат с голяма мотивация срещу съперниците, а на свой терен играят силно.

Единственият втородивизионен клуб, който достигна до тази фаза – Черноморец (Бяла) пък ще приеме в дубой на честта един от най-класните тимове в Суперлигата – Монтана.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

„ИСИМ-2” ЕООД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ХОРА ЗА ОПАКОВАНЕ НА ЗАКУСКИ И ПРАВЕНЕ НА САНДВИЧИ. ХОРАТА С ОПИТ СА С ПРЕДИМСТВО, 0988 390 693, 0899 333 459.
Всички