Четвъртък, 13 Май 2021
 
Регионът

Откриха обновения кабинет по изкуство в ЦПЛР-ОДК-Велинград

  10.02.2021 14:04             
Откриха обновения кабинет по изкуство в ЦПЛР-ОДК-Велинград

Тази седмица бе открит обновеният кабинет по изкуство в Центъра за подкрепа на личностното развитие-Обединен детски комплекс-Велинград. Това стана възможно след осъществяване на проект към националната програма „Подкрепа на децата и учениците в ЦПЛР-2020 г“.

Кабинетът е оборудван с тапицирани столове, библиотечни секции, килими, щори за прозорците и специализирани маси стативи, които да дадат възможност за по-ефективна работа, комфорт и развиване на индивидуалните заложби на учениците в часовете по изобразително изкуство. Предоставени са и всички материали и консумативи необходими на децата за изобразителното изкуство.

В обновения кабинет има и жични и безжични микрофони, стойки за тях, пултове за ноти, преносими тонколони и части за духови инструменти.

Лентата на реновирания кабинет преряза зам.-кметът на община Велинград Светла Томова. Тя поздрави екипа и възпитаниците за новата придобивка:

- Пожелавам на целия екип здраве, сили и воля в неспирните ви желания да създавате по-добри условия за повишаване потенциала на вашите възпитаници. Продължавайте да развивате и надграждате техните умения!

Присъстващите се насладиха на изпълненията на талантливите деца от школите към центъра: КСТ „Импулс Велинград 2002“, журналисти, пиано, флейта, саксофон и ДЮВИШ „Звънче“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ПРОДАВАМ КОЗИ, ПРЪЧОВЕ И ЯРЕТА, 0887 775 006.
Всички