Регионът

Читателско: Искаме асфалт или чакъл, а не да газим в кал!

  12.02.2021 09:41             
Читателско: Искаме асфалт или чакъл, а не да газим в кал!

Живеещи на ул. 9-та в Хаджиево се оплакаха в редакцията, че в дъждовното време газят кал, защото улицата им не е асфалтирана или дори чакълирана. Това е улицата до стадиона при влизане в селото от Огняново.

„Тринадесет души живеем на тази улица и за де не тънем в калта, трябва да минаваме през стадиона. Това не е нормално, да не говорим, че там е трева и се мокрим до кости, докато се приберем. Същевременно в селото една друга улица е асфалтирана, а на нея не живее никой, заяви хореографът Валентин Христев. Нашата улица за последно е чакълирана през 2002 година. Сега, когато завали, ни трябват лодки, за да преминем по нея. А тук живеят хора, които плащат данъци – един от ях 30 години се е грижил за здравето на другите”, допълни Валентин Христев. По думите му, за проблема са сезирани и кмета на селото Андон Андонов, и община Пазарджик – по вайбър.

„Никой не ме е сигнализирал лично мен. Въпросната улица 9-та беше чакълирана през 2008 г., но живеещите там я съсипаха много бързо. Бъркаха цимент, копаха по нея - кой за водопровод, кой за дувар, и затова в момента тя е в окаяно състояние, репликира кметът на Хаджиево Андон Андонов. И допълни, че в близко време не се предвижда нито чакълиране, нито асфалтиране в селото.

Недоволните от своя страна се заканиха, че ще събират подписка за спешна рехабилитация на ул. 9-та.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички