Други Регионът

Ден на отворените врати организира „Уни Хоспитал“ в Стрелча на 25 февруари

  18.02.2021 14:40             
Ден на отворените врати  организира „Уни Хоспитал“ в Стрелча на 25 февруари

Прегледите ще са безплатни

Ден на отворените врати в Стрелча организира МЦ „Панагюрище“, който е част от МБАЛ „Уни Хоспитал“. На 25 февруари (четвъртък), от 10:00 часа, д-р Юрий Стоянов, началник на Отделението по гръдна хирургия ще преглежда безплатно жителите на община Стрелча.

Консултациите ще включват ехография на млечна жлеза, всички заболявания, които ангажират гръдната стена и органите в гръдния кош - бял дроб, хранопровод.

Д-р Юрий Стоянов е доказан специалист с над 30-годишен опит. Началник е на отделението по гръдна хирургия в „Уни Хоспитал“ от откриването на лечебното заведение. Преди този период е работил като началник на Отделение по белодробна хирургия във ВМА София. Д-р Стоянов има завършени курсове по основи на лапароскопската хирургия, дуктални подходи за оценка и третиране на жени със секрет от млечната жлеза, образна диагностика, бронхология. Д-р Стоянов е член на Асоциацията по сърдечно-съдова и гръдна хирургия и Дружеството по гръдна хирургия.

Прегледите ще се извършват при спазване на всички необходими противоепидемични мерки и само след предварително записване на час на телефон 0357/88 581

(Зн)


Свързани