Четвъртък, 27 Май 2021
 
Крими Регионът

Младеж загина в катастрофа, друг е тежко ранен

  26.02.2021 09:28             
Младеж загина в катастрофа, друг е тежко ранен

ПАНАГЮРИЩЕ. Рано тази сутрин тийнейджър е загинал в катастрофа , а друг е тежко ранен в резултат на пътно-транспортно произшествие. Оцелелият е шофьорът, който е неправоспособен.

Сигнал за случилото се бил подаден рано тази сутрин около 05.00 часа в дежурната на РУ-Панагюрище. Незабавно към мястото са насочени екипи на пътна полиция, аварийно-спасителен автомобил на пожарната и линейка на „Спешна помощ“. Пристигайки, полицаите установили, че в района на жп-гарата в Панагюрище е самокатастрофирал лек автомобил „Ауди“, поясниха от Областната дирекция на МВР.

По първоначалните данни водачът е бил 17-годишен младеж от Панагюрище, който движейки се с несъобразена скорост е загубил управлението над колата. Тя е напуснала пътното платно и се преобърнала встрани от пътя по таван. В резултат на това е починал возещият се до водача негов 17-годшен съгражданин.

Шофорът е транспортиран от екип на „Спешна помощ“ в МБАЛ „Унихоспитал“-Панагюрище, където е настанен в много тежко състояние. На мястото е извършен оглед от дежурна група на полицейското управление в средногорския град. Установено е, че леката кола е собственост на 20-годишен мъж от панагюрското село Оборище.

Изясняват се причините довели до тежката катастрофа.

Тялото на починалото момче е транспортирано за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. По случая е образувано досъдебно производство, уточниха от полицията.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички