Избори 2021 Пазарджик

ГЕРБ регистрира листата в РИК

  01.03.2021 15:21             
ГЕРБ регистрира листата в РИК

ПАЗАРДЖИК. ГЕРБ регистрира листата с кандидат-народни представители от 13-МИР в Районната избирателна комисия. Водачът на листата – вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева, и областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов, който е втори в листата, бяха придружавани от други кандидати в листата, сред които зам.-министърът на земеделието Лозана Василева, областния управител Стефан Мирев, началникът на РУО на МОН Валентина Кайтазова и представителя на СДС адвокат Малина Златева.

„Както винаги, и сега регистрираме 18 кандидати, заяви вицепремиерът Захариева. Това е балансирана листа с 8 жени и 10 мъже, юристи, лекар, икономисти, инженери, специалисти в образованието и в земеделието, спортисти… Листата е широка и балансирана, с оглед на факта, че нашата област е шеста по големина в страната, с 12 общини, различни, затова бе важно да имаме регионален план за тази листа. Влизаме в предизборната кампания с явното съзнание, че сме изпълнили над 90 процента нашата предизборна кампания, а тя ще продължи за всяко едно населено място”, допълни външният министър и поясни, че ГЕРБ очаква поне четири депутатски мандата от нашия избирателен район.

„Листата е доста силна и нито един от хората в нея не отстъпва по качества на тези до него. Разчитаме на лоялна и коректна борба с нашите опоненти и смятам, че отново ще гледаме за доброто и развитието на област Пазарджик вместо да се занимаваме с битовизми и дребнотемия”, заяви и областният координатор Найден Шопов.

Ето и пълен списък на кандидатите на ГЕРБ за народни представители от 13 Пазарджишки МИР:

1. Екатерина Захариева

2. Найден Шопов

3. Валери Вълков

4. Димитър Гечев

5. Стефан Мирев

6. д-р Лозана Василева

7. Валентина Кайтазова

8. Малина Консулова-Златева

9. д-р Иван Станоев

10. Веселин Минев

11. Лидия Панайотова

12. Данаил Трифонов

13. Петър Спасов

14. Александра Мусиевска

15. Стоил Малинов

16. Кристиян Начев

17. д-р Десислава Костадинова

18. Десислава Тодорова

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички