Други Избори 2021

БСП откри кампанията в областта, младежи ги подкрепиха с флашмоб

  05.03.2021 19:18             
БСП откри кампанията в областта, младежи ги подкрепиха с флашмоб

С флашмоб под формата на 4 – номерът, с който Коалиция „БСП за България” ще участва в изборите, младежи от Пазарджик подкрепиха кандидатите за народни представители от областта. Цялостна политика за семействата, децата и младите хора е един от акцентите в програмата на БСП, с които стартира кампанията.

„За мен е чест и отговорност да бъда кандидат за народен представител от област Пазарджик. Това е регион с впечатляваща история, с дух и култура, със скъпи за всеки българин места”, посочи водачът на листата Пламен Милев. „Убеден съм, че ще бъда полезен с реални решения, които да превърнат региона в един от най-бързо развиващите се - с високи доходи, ниска безработица и чиста природа”, допълни още той.

Кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България” символично започнаха кампанията си в 13 ИР – Пазарджик от живописното село Црънча, където запалиха свещичка в храма „Покров Богородичен” и отправиха своите послания от местната Чешма на желанията, съградена на свято още от древността място.

„Пожелаваме си държава с повече грижа за хората, земеделие, което отново изхранва България, процъфтяваща икономика, която създава работни места и привлича таланти. Вярвам, че заедно може да го постигнем”, каза втората в листата Петя Цанкова.

Кандидатите за народни представители Лиляна Мърхова – Присадникова, Гълъбина Карамитрева, Александър Велчев, Димитър Жилков , Гергана Ичева и Георги Янкулов също пожелаха здраве и общи сили за своите съграждани от областта, за да е възможна промяната .

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРЕВОЗ НА КОЛЕТНИ НЕУНИВЕРСАЛНИ ПРАТКИ ДО 20 КГ И БАГАЖ БЕЗ ОБЕМИСТИ ТОВАРИ ДО АНГЛИЯ И ОБРАТНО. 00447440477886/0898961651

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.
Всички