Други

Мустафа Карадайъ: Репресиите не могат да уплашат гордите и достойни жители на Венец и на Шумен

  08.03.2021 15:44             
Мустафа Карадайъ: Репресиите не могат да уплашат гордите и достойни жители на Венец и на Шумен

През 89-та година някои си мислиха, че чрез репресии, със страх, с репресиите на властта, може да ни унижава честта, достойнството. Мислиха си, че могат да ни отнемат имената, вярата и идентичността. Е, да, успяха да сменят документите ни за самоличност, така както искаха,  но нашите имена са записани в душите ни и никой не може да ни ги отнеме. Това заяви емоционално председателят на ДПС Мустафа Карадайъ във Венец.

Лидерът на ДПС бе категоричен че „репресии не могат да уплашат гордите и достойни жители на Венец и на Шумен“.  И продължи, че „и тук във Венец има един Бойко, наречен Бейзат, който горите ги има като наследство, ама те са държавни и един ден ще се търси сметка.  За държавните служители и за лесничеите, които искат да се правят на партийни функционери, 5 април ще се оцени кой иска да е партиен функционер и кой иска да е на държавна служба, защото има закон за държавния служител, а не със задачи ти - 20 гласа, ти - 50 гласа, и  лесничеите да дерибействат. Бейзат да си мисли, че е и властта, и бизнеса, и работодателя. От тук мога да му кажа, продължи Карадайъ: „Вашите репресии не могат да уплашат гордите и достойни жители на Венец и на Шумен. Нас тоталитарната власт не можа да ни уплаши, неговият пазач ли ще ни уплаши. Защото 89-та година с голи ръце свалихме тоталитарния режим и да дадохме свидни жертви. Ама къде беше Борисов тогава, от другата страна на барикада с автомат в ръце, а днес ще ми говори за толерантност.“, заяви Карадайъ в емоционалното си слово на площада във Венец.

 На предизборния митинг зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев заяви ”На тези избори казваме, че има нужда от „Рестарт на държавността“, защото  държава, в която институциите не работят няма как да се развива модерно, ускорено  и нейните граждани да очакват, че държавата ще се грижи за тях.  Необходим ни е и ускорен икономически растеж, защото 13 години след членството ни в ЕС продължаваме да бъдем най-бедната страна, с най – ниските доходи, най нисък БВП от глава на населението“, бе категоричен Цонев.

На предизборната среща среща присъстваха евродепутатът Атидже Алиева-Вели, областната председателка на ДПС Шумен Айсел Руфат, която е втора в листата, трети в листата Хамид Хамид зам.-председател на ПГ на ДПС в 44-тото Народно събрание.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички