Спорт

Футболистите на Хебър взеха трите точки в снежна виелица

  10.03.2021 20:16             
Футболистите на Хебър взеха трите точки в снежна виелица

СОФИЯ. Футболистите на Хебър взеха трите точки при визитата си на Септември, побегдавайки с минималното 1:0 в мач от 22-ия кръг на родната Втора лига. Мачът се игра при изключително тежки условия, тъй като снегът в Драгалевци не спря да вали, което на няколко пъти наложи прекъсване на двубоя за почистване на линиите на терена. Единственото попадение в срещата бе дело на Георги Каракашев.

Така Хебър постигна ключова победа и прибави 3 точки към актива си, с които затвърди петата си позиция. Септември пък остава едно място по-надолу с 28 пункта.

Столичани стартираха по-добре и още в петата минута застрашиха вратата на Александър Любенов, но това не доведе до проблеми за стража. Хебър отвърна с добра атака, завършила с удар на Октай Хамдиев. По средата на първата част играта бе прекъсната, за да може домакините да се погрижат за подобряването на условията за игра на тежкия терен в Драгалевци. След половин час игра Стефан Гаврилов имаше опцията да подаде вляво от себе си, но реши да завършва сам и прати топката в страни от вратата на Александър Любенов. След час игра Хебър откри резултата в Драгалевци. Атанас Кабов имаше проблеми с изчистването на топката заради снежните условия, което доведе до нейното овладяване от противников футболист. В крайна сметка, кълбото се озова в краката на Георги Каракашев, който с красив удар матира стража на домакините. В края на мача Септември пропиля добър шанс да изравни резултата и да вземе нещо от срещата. Александър Димитров отправи добро центриране към Марио Илиевски, но последният не уцели нашата врата.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички