Спорт

Ексклузивно! Треньорът на хебърци припадна в инфарктния полуфинал! Вече е контактен (обновена)

  18.03.2021 20:58             
Ексклузивно! Треньорът на хебърци припадна в инфарктния полуфинал! Вече е контактен (обновена)

ПАЗАРДЖИК. Треньорът на ВК „Хебър“ Драган Иванов колабира по време на инфарктния полуфинал от турнира за Купата на България срещу „Нефтохимик“. Последните новини са, че той е в съзнание, на системи, контактен е и е по-добре. По всяка вероятност не става дума за инсулт, а за епилептичен припадък.

Изключително стряскащият инцидент стана преди минути при резултат 1:1 гейма и 21:18 в третата част за гостите. Драго Иванов се свлече на земята. Веднага лекарският екип му оказа първа помощ, за да му извади езика след получения пристъп. Ситуацията бе овладяна. Спешните медици дойдоха за минути и треньорът на "тигрите" бе откаран в болницата. Мачът бе подновен. Николай Димитров ще води отбора на "Хебър" до края на двубоя.

Непосредствено преди припадъка селекционерът на „Хебър“ бе видимо развълнуван. Той поиска две прекъсвания в рамките на три минути, защото играта на двукратните носители на Купата срещу шампионите не спореше в решителната развръзка на гейма. И състезателите на двата отбора, и спортно-техническите лица, бяха видимо уплашени. След това двубоят продължи и в момента резултатът е 2:2 гейма. Предстои решителен тайбрек. Победителят ще се изправи утре срещу "Добруджа", който по-рано днес победи "Монтана"  с 3:0 (25:20, 26:24, 25:23) в първия полуфинал.

Очаквайте подробности!

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички