Крими

Полицейският бюлетин на 19 март 2021 г.

  19.03.2021 11:16             
Полицейският бюлетин на 19 март 2021 г.

Двама са задържани заради притежание на наркотици през изминалото денонощие. Вчера екипи на група „Криминална полиция“ при РУ-Септември засекли в близост до едно от училищата в града 49-годишен  мъж, който е техен стар познайник. Незабавно последвала проверка и личен обиск, при които се установило, че той носи в себе си 10 саморъчно свити цигари и полиетиленово пликче със суха зелена листна маса. При направените полеви наркотестове съдържанието им се оказало синтетичен канабиноид. Мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа, а прямо него е образувано досъдебно производство.

Няколко часа по-късно аналогична проверка предприели и криминалисти от РУ-Велинград. Те спрели 26-годишен жител на курортния град. У него били открити пликче и саморъчно направена цигара с марихуана. При последвалото претърсване в жилището му са намерени още два плика със суха марихуана и три пликчета с бял прах, който се оказал кокаин. Цялата намерена дрога е иззета, а притежателя и задържан в полицейското управление. По случая се води досъдебно производство. 

Водач без шофьорска книжка е установен от септемврийски полицаи. Вчера в Септември полицейски екип извършил проверка на мотопед без регистрационни табели. Оказало се, че 41-годишният му водач не притежава свидетелство за управление на МПС. Спрямо него е образувано бързо производство.       

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички