Понеделник, 21 Юни 2021
 
Избори 2021

Хитът на сезона! ДПС пусна бабите онлайн!

  20.03.2021 11:03             
Хитът на сезона! ДПС пусна бабите онлайн!

Движението продължава да чупи стереотипите за електората си

„9 начина на вкараш баба си във Фейсбук“. Това е слоганът на предизборно видео, качено в социалните мрежи от водача на листата на ДПС в 15-ти МИР – Плевен Велислава Кръстева.

Във видеото, излъчващо ведро настроение, което е малко характерно за предизборните клипове, виждаме млади привърженици на ДПС заедно със своите баби и дядовци. Мирослава и Филипа с баба си Гайрет, Федя с баба си Зоя, Елисей с дядо си Димитър, Васил с баба си Детелина, Тихомир с бабите си Ата и Фани, Исмаил с дядо си Исмаил.

Възрастните хора, освен че знаят кой е номерът на бюлетината на ДПС, посочват и някои от приоритетите на Движението: добро здравеопазване, борба с наркотиците, да се върнат младите хора в България.

Баба Гайрет казва, че не може без Фейсбук, има и Месинджър. Дядо Исмаил пък е категоричен: Имаме нужда от един по-достоен живот.

ТУК може да се види, че, кампанията на Велислава Кръстева се отличава със своята оригиналност. Поредното видео, споделено от нея на фейсбук страницата й, е още едно доказателство за това.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички