Крими

Полицейският бюлетин на 23 март 2021 г.

  23.03.2021 10:12             
Полицейският бюлетин на 23 март 2021 г.

Полицаи от участъка в квартал „Изток” задържаха мъж с наркотици. Вчера следобед екип на участъка засякъл 21-годишен мъж от панагюрското село Попинци. Последвала проверка, при която се оказало, че той носи в себе си три полиетиленови топчета със суха зелена листна маса. Полевият наркотест реагирал положително на синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателят и задържан в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него се води бързо производство.

Пиян водач е заловен и задържан в РУ-Септември. Минути след полунощ на улица в село Карабунар автопатрул спрял за проверка „Мазда”, управлявана от 44-годишен жител на Септември. Последвал алкотест с дрегер, при който уредът отчел 1.28 промила концентрация на алкохол. По случая е образувано бързо производство.

Преписка за незаконно притежаване на акцизни стоки без бандерол е образувана срещу мъж от стрелчанското село Дюлево. Снощи служители на участъка в Стрелча проверили жилището на 68-годишен жител на селото. Вътре бил открит почти килограм сух нарязан тютюн без бандерол. Стоката е иззета, а по случая се води преписка.

Двама са пострадали при пътен инцидент в района на пътя Белово –Костенец, в участъка от село Габровица, по посока за Костенец. 23-годишен жител на селото загубил управлението над „БМВ”-то си. Возилото напуснало платното за движение и се ударило в мантинелата. От удара са нанесени травми на возещите се в колата на двама мъже, на 30 и 26 години от село Габровица. Единия е транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик, а другият - в УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група на РУ-Септември. Шофьорът е тестван с дрегер, като пробата му за употреба на алкохол е отрицателна. По случая се води досъдебно производство.

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички