Пазарджик Спорт

Статистикът на ВК ”Хебър” Аби с плакет за смелост и геройство при спасяване на човешки живот от кмета Попов

  23.03.2021 14:43             
Статистикът на ВК ”Хебър” Аби с плакет за смелост и геройство при спасяване на човешки живот от кмета Попов

ПАЗАРДЖИК. Статистикът на ВК „Хебър” Айкут Айдън днес получи специален плакет за проявени смелост и геройство при спасяване на човешки живот от кмета Тодор Попов. „Знаме” писа за инцидента с треньора на волейболния ни представителен тим Драган Иванов. Тогава най-бърз и съобразителен бе Айкут Айдън, оказал навременна първа помощ.

„Бих искал да изразя своето отношение на уважение към човек, който е с нас повече от година и който се справя изключително добре с работата си във волейболния клуб, но освен своите професионални качества, той притежава и изключителни лични такива. Преди няколко дни той пръв се притече веднага на помощ и благодарение на неговите усилия Драган Иванов в момента е жив и здрав. Защото тези неща стават бързо и ако няма бърза реакция, понякога завършват фатално. Така че моето отношение на уважение е към Аби, както ние го наричаме! Изключителен респект към него! Поради тази причина искам да го наградя с един плакет за проявена смелост и геройство при спасяване на човешки живот. Ние сме му безкрайно признателни. Още веднъж моите уважения!“ Това заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов при връчването на плакета на Айкут Айдън.

„Аз просто се опитах да помогна на Драган, за мен няма значение кой е бил в неговата ситуация, надявам се да няма нужда от мен за следващ път. Благодаря много за подаръка, оценявам го, не знам какво да кажа, аз просто помогнах, не съм герой“. С тези думи и присъщата му скромност Айдън благодари за отношението и вниманието.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРЕВОЗ НА КОЛЕТНИ НЕУНИВЕРСАЛНИ ПРАТКИ ДО 20 КГ И БАГАЖ БЕЗ ОБЕМИСТИ ТОВАРИ ДО АНГЛИЯ И ОБРАТНО. 00447440477886/0898961651

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.
Всички