Крими

Полицейският бюлетин на 24 март 2021 г.

  24.03.2021 11:13             
Полицейският бюлетин на 24 март 2021 г.

Двама са задържани заради притежаване на наркотици или на забранени лекарствени средства през изминалото денонощие. Тази нощ на пътя между село Радилово и Пещера екипи на група „Криминална полиция” при РУ-Пещера спрели за проверка микробус. Возилото било управлявано от 36-годишен пещерец. Вътре служителите открили 47 блистера с общо 329 таблетки, представляващи забранен за притежание медикамент. Откритите таблетки са иззети, а притежателя им задържан за срок от 24 часа.

Колегите им от сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик засекли в близост до търговски обект 19-годишно момиче от областния град. Последвала проверка на тийнейджърката и на нейното жилище. Тя предала на полицаите полиетиленово топче с бяло прахообразно вещество. Съдържанието са оказало амфетамин. Дрогата е иззета, а по случая се води бързо производство.

Шофьор е задържан, след като представил пред полицаите фалшива шофьорска книжка. Вчера на централния булевард в Стрелча автопатрул при местния полицейски участък извършил проверка на микробус „Форд”. 24-годишният водач от Пловдив представил пред униформените свидетелство за управление на МПС издадено от Република Германия. Оказало се, че то е неистинско. Документът е иззет, а притежателят му задържан за 24 часа в РУ-Панагюрище.      

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани