Други Регионът

Колите на „Гугъл” ще минават през Пазарджик, Панагюрище и Велинград

  25.03.2021 16:01             
Колите на „Гугъл” ще минават през Пазарджик, Панагюрище и Велинград

От 26 март автомобили на Google Street View отново тръгват в България и ще обикалят по родните пътища, съобщиха от компанията. Целта е да осъвременят изображенията на градовете, пътищата и магистралите в услугата. Изображенията се актуализират постоянно, тъй като инфраструктурата не само в градовете, но и между тях се променя, а новите снимки ще помогнат на потребителите да се ориентират по-добре.

Тази година маршрутът на Google автомобилите освен през столицата ще премине през Благоевград, Гоце Делчев, Дупница, Сандански, Петрич, Кюстендил; Пазарджик, Панагюрище, Велинград; Пловдив, Хисаря, Асеновград, Смолян; Хасково, Харманли, Свиленград, Любимец, Златоград, Кърджали; Стара Загора, Казанлък, Ямбол, Бургас; Варна, Добрич, Силистра, Тервел; Русе, Свищов; Плевен, Ловеч, Луковит; Велико Търново, Габрово, Елена, Севлиево; Шумен, Търговище, Разград, Котел; Враца, Монтана, Мездра, Видин, Козлодуй и Лом.

От Google уточняват, че преди публикуването на събраните изображения те се обработват със специална технология, която размазва лицата на хората и регистрационните табели на автомобили, така че да не могат да бъдат идентифицирани, и по този начин тяхната поверителност е защитена. Street View е популярна функция в Google Maps, която в момента е достъпна в повече от 220 страни по света. Предлага се на настолни компютри и мобилни устройства, както и в Google Earth.

Google Street View показва 360-градусови изображения на улици, както и природни и културни забележителностиl Първите кадри в България бяха заснети през 2012 г., като услугата за страната започна да работи през март 2013 г.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРЕВОЗ НА КОЛЕТНИ НЕУНИВЕРСАЛНИ ПРАТКИ ДО 20 КГ И БАГАЖ БЕЗ ОБЕМИСТИ ТОВАРИ ДО АНГЛИЯ И ОБРАТНО. 00447440477886/0898961651

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.
Всички