Избори 2021

Пламен Милев, „БСП за България“: Можем да подкрепим родните марки и брандове

  27.03.2021 20:18             
Пламен Милев, „БСП за България“: Можем да подкрепим родните марки и брандове

Водачът на листата откри още една безплатна wifi зона в малко населено място от областта

Тук е вкусът на моето детство, каза на пазара в Панагюрище водачът на листата на Коалиция “БСП за България” Пламен Милев. Панагюрската шарена сол, зеленчуците, подправките, медът по сергиите, това са все неща, които ми напомнят детството и изобилието от български продукти по пазарите и магазините, допълни той.

Заедно с кандидатите от листата за област Пазарджик - Стойко Стефанов, Петя Крушева, Надя Клисурска-Жекова и Александър Велчев, Пламен Милев посети Панагюрище, Бъта, Попинци, Левски и Елшица, където бяха посрещнати от жителите им и обсъдиха с тях предложенията на БСП за бъдещото развитие на региона. Отговориха и на много въпроси за тежкото положение, резултат от десетгодишното управление на ГЕРБ.

“За нас земеделието е фактор за развитие на районите и на хората, които живеят тук. Стремим се и към по-независима политика на държавата в ЕС. Съюзът ще определя рамката на основните мерки, но страните членки ще имат възможност да изберат как да ги достигат и изпълняват. Говоря за подкрепа на фермерските пазари и свободен достъп на стопаните до тях. Предимство на родните стоки и местни брандове, като шарената сол, например, каза Милев.

В Левски водачът на листата подари комплекти книги от Валери Петров за местното читалище. Той подчерта, че бездуховният свят води до загуба на редица ценности, сред които и родолюбието, което трябва да възпитаван у децата нк. Това е и една от причините БСП да е записала в програмата си съобразяване на учебното съдържание с възрастта на децата, безплатни учебници от 1 до 12 клас и един учебник по един предмет. Пламен Милев откри и нова wifi зона в с. Бъта, осигурена за година и половина.

Няма да режем ленти. Други режат ленти, а ние просто ползваме „лентите“ за връзки между хората.Нашата „лента“ остава тук с вас. Връзката между хората съответства на мотото ни – с грижа за хората, каза Пламен Милев.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички