Крими

Полицейският бюлетин на 30 март 2021г.

  30.03.2021 11:24             
Полицейският бюлетин на 30 март 2021г.

Извършител на домова кражба е установен и задържан от служители на РУ-Пещера. Вчера в полицейското управление била получена жалба от 73-годишна жителка на родопския град. Тя съобщила, че апаш е проникнал през незаключената входна врата на жилището и, след което отмъкнал марков парфюм и сумата от 70 лева. След проведено разследване от местни криминалисти бил установен извършителя. Оказало се, че това е 35-годишен жител на Кричим. Вещите обект на кражбата са иззети, а по случая се води преписка.

 

Мъж притежаващ наркотици е задържан от служители на РУ-Пазарджик. Снощи около 22 часа на улица в лесичовското село Динката автопатрул при РУ-Пазарджик спрял за проверка „Мерцедес”. Последвала проверка на 24-годишния шофьор от същото село. У него униформените открили полиетиленово пликче със суха листна маса. При направения полеви наркотест съдържанието реагирало положително на синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а по случая се води бързо производство.

 

Пореден пиян водач е задържан в ареста на РУ-Пазарджик. Тази нощ на един от булевардите в Пазарджик автопатрул на полицейското управление спрял „Мерцедес”, управляван от 29-годишен жител на септемврийското село Ветрен дол. Оказало се, че мъжът е зад волана с 1.81 промила концентрация на алкохол. Той е задържан, а спрямо него се води бързо производство.    

 

Пожар в складово помещение и търговски обект са гасили тази нощ огнеборци в Пазарджик. Сигнал за разразилия се огян бил получен около 02.50ч. на телефона за спешни повиквания-112. Незабавно към мястото били насочени три противопожарни автомобила с дежурната смяна огнеборци от РСПБЗН-Пазарджик. Пристигайки те установили, че горят склад и сервиз за гуми и съседния на него магазин за врати и дограма. Пожарникарите са изгасили напълно огъня тази сутрин, а на мястото е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик. Размерът на щетите нанесени от пожара, както и причината за неговото възникване се изясняват. По случая се води досъдебно производство.

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик          


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички