Крими

Панагюрец потрошил три коли и витрина в центъра на града и избягал

  30.03.2021 12:14             
Панагюрец потрошил три коли и витрина в центъра на града и избягал

ПАНАГЮРИЩЕ. Тази нощ шофьор се блъснал последователно в три паркирани автомобила в централната част на средногорския град, после се врязал в магазинна витрина, след което избягал. Служители на РУ-Панагюрище вече са установили нарушителя и работят за изясняване на случая с пътно-транспортното произшествие.

Около 02.00ч. бил получен сигнал за пътен инцидент в ценътра. По първоначални данни лек автомобил ударил последователно три паркирани коли, а оттам се врязал във витринно стъкло на търговски обект. Вместо да изчака пристигането на органите на реда водачът на колата напуснал местопроизшествието и се укрил, даде подронбости говорителят на ОД МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. Малко по-късно след получаване на сигнал за случилото се полицаите от местното полицейско управление открили изоставеното возило „Субару” на пътя за село Панагюрски колонии. Установен е собственикът на автомобила, който е 21-годишен мъж от Панагюрище. Изяснява се кой е бил водачът на колата, предизвикал катастрофата, както и размера на щетите причинени от него по време на инцидента.

По случая се води досъдебно производство под наблюдението на Районната прокуратура в Пазарджик и се извършват необходимите процесуални действия, уточни говорителят на полицията.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички