Избори 2021

Образованието остава приоритет за ГЕРБ стана ясно след онлайн среща с министър Красимир Вълчев и вицепремиерът Екатерина Захариева

  01.04.2021 09:44             
Образованието остава приоритет за ГЕРБ стана ясно след онлайн среща с министър Красимир Вълчев и вицепремиерът Екатерина Захариева

Министърът на образованието Красимир Вълчев, заедно с вицепремиерът, министър на външните работи и водач на листата на ГЕРБ и СДС за 13 МИР Пазарджик Екатерина Захариева, участваха в онлайн среща посветена на актуалните аспекти на образователната политика. В срещата участва и кандидатът за народен представител и началник на РУО Пазарджик Валентина Кайтазова.

Десетки граждани имаха възможност и зададоха своите въпроси, а срещата премина динамично, като домакините успяха да отговорят на множество от тях.

Образованието остава приоритет за коалиция ГЕРБ и СДС. Образователната инфраструктура ще продължи да се развива и модернизира, а резултатът от това ще е, че учителската професия ще се възприема като все по-перспективна и желана за младите хора.

Може да проследите цялата дискусия тук.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички