Пазарджик

Учител-блогър издаде четвърта книга, помага на болни деца

  05.04.2021 06:45             
Учител-блогър издаде четвърта книга, помага на болни деца

ПАЗАРДЖИК. Четвъртата книга на учителя и блогър Илия Михайлов е факт. Нарича се „Ежедневности” и към нея има книгоразпределител с послание. Тя излезе от печат преди часове и също като предишните три книги е обвързана с благотворителна кауза. Всеки, който би желал да я закупи срещу 12 лева, ще помогне на Детското отделение на Клиниката по онкология и хематология в УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив. Защото всички събрани средства отиват там, поясни преподавателят от СУ „Георги Брегов”.

„Подготвяме нещо специално за Пазарджик, но ще го споделя, когато противоепидемичните мерки бъдат разхлабени”, обяви авторът.

На представянето на третата му книга „Автобус за някъде” жица на живо трябваше да удари Васко Кръпката. Неслучайно любимо мото на учителя от Пазарджик са думите „Нека бъде светлина!” - бате Васко бе гост в СУ „Георги Брегов” преди няколко години и тогава изнесе рок урок, а подобна изява в Пазарджик имаше и фронтменът на „Конкурент” Емил Анчев. Средствата от продажбата ва „Автобус за някъде” бяха предоставени на МБАЛ „Пазарджик” в битката с КОВИД-19.  Предишните две книги на Михайлов "Побързай" и "Когато вали" пък бяха раздавани безплатно.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРЕВОЗ НА КОЛЕТНИ НЕУНИВЕРСАЛНИ ПРАТКИ ДО 20 КГ И БАГАЖ БЕЗ ОБЕМИСТИ ТОВАРИ ДО АНГЛИЯ И ОБРАТНО. 00447440477886/0898961651

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.
Всички