Понеделник, 21 Фев 2022
 
Избори 2021

Пламен Милев, ”БСП за България”: Предвиждаме повече средства за общините, за да създават по-добри условия за живот

  01.04.2021 16:24             
Пламен Милев, ”БСП за България”: Предвиждаме повече средства за общините, за да създават по-добри условия за живот

"Ще продължим започнатия от БСП през 2007 г. процес на финансова децентрализация на общините, защото е в техен интерес и ще им даде повече възможности да отговорят на очакванията на жителите." Това заяви водачът на листата на Коалиция „БСП за България” Пламен Милев по време на работна среща с кмета на община Пещера Йордан Младенов.

"Предвиждаме и част от данъка върху доходите на физическите лица да остава в общинския бюджет, така че общините да разполагат с повече средства да облагородяват и ремонтират, да подобряват градската среда, посочи Милев. Ще има ясен механизъм за разпределение на държавните субсидии и излишъци, така че общините да могат да провеждат собствена местна политика на развитие и да се преодолеят задълбочаващите се регионални различия, отбеляза водачът на листата на „БСП за България”. Той представи намерението на БСП и за създаване на специален фонд за поддръжка на второкласната и третокласната пътна мрежа в общините.

Кметът на Пещера запозна Пламен Милев с проектната готовност за модернизиране на градския пазар, централната градска част и квартал „Изгрев”. „Полагаме усилия и отговорност да работим  според възможностите на бюджета, не забравяме и селата, с повече подкрепа от държавата могат да се случат и още добри неща”, каза Йордан Младенов. Водачът на Коалиция „БСП за България” се срещна и с кметовете на селата Радилово и Капитан Димитриево, където със средства от общинския бюджет също са направени подобрения. В срещите участва също и кандидатът за народен представител Гълъбина Карамитрева, която е родом от Пещера.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички