ИНФО КОВИД-19 Пазарджик

Кметът Тодор Попов: Честит празник, уважаеми здравни работници! Благодарим ви! Респект!

  07.04.2021 10:36             
Кметът Тодор Попов: Честит празник, уважаеми здравни работници! Благодарим ви! Респект!

Уважаеми лекари, медицински специалисти и всички работещи в здравната система,

Най-сърдечно Ви поздравявам по случай Световния ден на здравето и Професионалния празник на здравния работник – 7 април!

Няма по-висша кауза от това да посветиш себе си на грижата за здравето и живота на човек! Това е висш хуманен избор, който изисква отдаденост, професионализъм и най-вече голямо сърце.

В нелеките дни на пандемия, които споделяме, на Вас е отредена най-голямата отговорност – денонощната борба за спасяване на човешки животи. Мисията Ви да лекувате винаги е била ценена и уважавана. Но днес, тя е респектираща. Днес, Вие заслужавате нашата дълбока благодарност и признание за самоотвержеността ви.

В днешния ден благодарим и на всички, извършващи административна и организационна дейност в системата на здравеопазването, които също са незаменима част в борбата за опазването на човешкия живот.

Към  всички Вас, отправяме своите искрени пожелания за здраве, професионална устойчивост, успех и реализация във всички нива на професията.

 

Честит празник!

 

С уважение,

Тодор ПОПОВ

Кмет на община Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРЕВОЗ НА КОЛЕТНИ НЕУНИВЕРСАЛНИ ПРАТКИ ДО 20 КГ И БАГАЖ БЕЗ ОБЕМИСТИ ТОВАРИ ДО АНГЛИЯ И ОБРАТНО. 00447440477886/0898961651

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.
Всички