Крими

Полицейският бюлетин на 27 април 2021 г.

  27.04.2021 10:30             
Полицейският бюлетин на 27 април 2021 г.

Възрастен пазарджиклия, извършил незаконна сеч е установен от служители на РУ-Пазарджик. В землището на пазарджишкото село Черногорово, в близост до напоителен канал били отсечени 18 дървета от вида „черница“ и един орех. При проведеното разследване се оказало, че извършител на незаконната сеч е 74-годишен жител на Пазарджик. Дървата са открити и иззети, а по случая се води бързо производство.

Двама пияни водачи са задържани през изминалото денонощие. Тази нощ на кръстовище в Пещера автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Форд“. 43-годишният водач от Ракитово бил тестван с дрегер, като уредът отчел 1.47 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Няколко часа по-късно на булевард в Пазарджик автопатрул при полицейското управление в областния град засякъл „Опел“, управляван от 37-годишен жител на село Алеко Константиново. Оказало се, че мъжът е зад волана с 1.51 промила. Спрямо двамата водачи са образувани бързи производства.

На девет сигнала са реагирали пожарникарите в областта през изминалото денонощие. Два от тях са свързани с пътни инциденти, които за радост са се разминали без сериозно пострадали хора. Един случай на запалил се комин на къща във Ветрен наложило намесата на пожарникари от Септември. По-голямата чат от сигналите са свързани със запалени отпадъци, сухи треви и стърнища.   

(Зн)


Свързани