Пазарджик

Учениците от НУ „Отец Паисий” подготвиха Великденски базар

  27.04.2021 15:41             
Учениците от НУ „Отец Паисий” подготвиха Великденски базар

ПАЗАРДЖИК. По случай наближаващия християнски празник Възкресение Христово учениците от НУ „Отец Паисий“ в областния град подготвиха разнообразен великденски базар. Той стартира на 26.04.2021 г. във фоайето на училището.
В базара са представени приготвени от учениците картички, рисунки, сувенири и други изделия на великденска тематика. Те са се постарали да организират един запомнящ се празник, в който са вложили творческо въображение и умения. Всеки, който желае, ще може да закупи на базара от ръчно изработените великденски сувенири.

Да имаш голямо сърце не тежи, само помага…

В това са убедени участниците в базара. Над  800 лв. са събраните средства до този момент.  Учениците от 3в клас с класен ръководител Елена Бишурова в НУ“ Отец Паисий“ ще ги дарят в подкрепа на децата от ЦНСТ ДМ Пазарджик.

Базарът под наслов „Да дарим усмивка“  е  с цел да бъдем съпричастни и добри, да покажем , че доброто е сред нас, трябва просто да се огледаме!  С голямо желание и с помощта на техните родители малките доброволци сами изработват и продават продуктите за базара.      Със събраните средства  те ще закупят витамини, плодове и санитарни консумативи на децата от дома.

„Три важни неща има в човешкия живот: първото е да си добър, второто е да си добър и третото е да си добър”, припомнят ни от училището сентенцията на Хенри Джеймс.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички