Крими

Полицейският бюлетин на 28 април 2021г.

  28.04.2021 10:24             
Полицейският бюлетин на 28 април 2021г.

Двама непълнолетни са задържани за притежаване на дрога от служители на участък „Изток“ в Пазарджик. Вчера следобед на улица в пазарджишкия квартал „Изток“ служители от местния полицейски участък засекли 17-годишен жител на областния град. Последвала проверка и у тийнейджъра били открити 8 полиетиленови топчета съдържащи суха зелена листна маса. След направения полеви наркотест се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид. Няколко часа по-късно същата участ сполетяла и 17-годишен жител на Ихтиман. Той носел в себе си две топчета със същия по вид наркотично вещество. По двата случая са образувани бързи производства.

Почерпен шофьор е задържан от пазарджишки пътни полицаи. Снощи на една от улиците в областния град автопатрул при сектор „Пътна полиция“ спрял за проверка лек автомобил „Ситроен“. 37-годишният водач от Стрелча бил тестван с дрегер, като уредът отчел 1.48 промила концентрация на алкохол. Шофьорът прекарал нощта в ареста на РУ-Пазарджик, а спрямо него се води бързо производство.

Полицейско производство е образувано за незаконна търговия със стоки носещи логото на известни търговски марки. Вчера служители от група „Криминална полиция“ при РУ-Септември извършили проверка в търговски обект, собственост на частна фирма от същия град. В магазина полицаите установили, че се извършва продажба на различни артикули, носещи логото на известни търговски марки. Стопаните на обекта извършвали дейността си без съгласието на притежателя на изключителните права на въпросните марки. Иззети са общо 71 артикула от различен вид - тениски, клнове, чехли и бельо. По случая е образувано досъдебно производство.      

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик          


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.
Всички