Крими

Първо в „Знаме”: Опожариха колата на инспектор от ДАИ

  31.05.2021 10:18             
Първо в „Знаме”: Опожариха колата на инспектор от ДАИ
Снимката на Александър Иванов в края на статията е от неговия Фейсбук-профил

ПАЗАРДЖИК. Тази нощ е била опожарен личният автомобил на инспектор от Регионална дирекция „Автомобилна администрация”, научи „Знаме”. По неофициална информация, огънят е тръгнал от две различни места, вследствие на коктейли „Молотов”. Колата „Тойота Ярис Версо” била паркирана пред дома на дългогодишния инспектор в дирекцията Александър Иванов „Пловдивска” 33. Съседи видели пламъците след полунощ и веднага се обадили на телефон 112 и събудили собственика на возилото. Граждани гасили пламъците, а екип на РС ПБЗН-Пазарджик за минути дошъл на мястото на инцидента и потушил пожара. Автомобилът обаче е изпепелен в предната си част, а отзад е изгорял частично.

Пред наш репортер говорителят на ОД МВР-Пазарджик потвърди, че има такъв случай.

"Има изгорял автомобил, по всяка вероятност се касае за палеж, но това е първоначалната информация. Тепърва пожаро-техническа експертиза ще установи какви са причините за пожара. Не мога да коментирам кой е собственик на автомобила", заяви Мирослав Стоянов.

„Колата ми е запалена и със сигурност е палеж, но на този етап не мога да коментирам нищо повече заради разследването”, коментира пред „Знаме” Александър Иванов. Той самият е извършвал проверки и е съставял актове на територията на цялата Пазарджишка област, а и извън нея, когато е бил командирован, коментират негови колеги.

„Няма да ме изплашите да си изпълнявам служебните задължения като ми запалихте лекия автомобил!!! Времената, когато ви правиха чадър” бивши директори и зам.-министри ОТМИНАХА в ИА „”АА” (ДАИ)!!! От доста време ИА „АА” ДАИ не е това, което беше!!!”, написа Иванов в личния си профил във Фейсбук, а отдолу негови колеги и приятели са изразили подкрепата и съпричастността си.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички