Други Избори 2021

ГЕРБ регистрира листата си в 13 МИР-Пазарджик

  07.06.2021 16:27             
ГЕРБ регистрира листата си в 13 МИР-Пазарджик

И ГЕРБ Пазарджик регистрира листата си за участие в изборите в 13 МИР, а кандидатите са отново 18. Екатерина Захариева, придружавана от областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов, Стефан Мирев, д-р Лозана Василева, инж. Валери Вълков и Малина Златева присъстваха на регистрацията на листата на коалиция ГЕРБ и СДС за участие в предстоящите парламентарни избори.

„Листата е частично обновена спрямо предишния път с 6 нови лица, имаме много млади хора, и много експертиза, търсили сме баланса между жени и мъже - осем жени и десетима мъже, сред които двама лекари, шестима юристи, икономисти, инженери и педагози ще бъдат кандидати за народни представители”, коментира водачът Екатерина Захариева и подчерта, че в листата са намерили място доказани експерти в разнообразни области, и лица, ползващи се с голямо обществено одобрение.

„Не за първи път в Пазарджик имаме много млади хора. Един от тях е председателят на МГЕРБ Стрелча. Присъствието на млади, енергични и образовани кандидати е израз на приемственост и доверие. Започваме предизборната кампания с амбиция, че добрите резултати ще бъдат отново на лице. Вярваме в мъдростта на избирателя и заявяваме, че сме готови да управляваме страната отговорно, така както досега”, коментира Екатерина Захариева. Сред кандидатите има и докторант по гражданско и семейно право, както и софтуерен специалист с насоченост към изкуствения интелект.

Ето и пълния списък с кандидатите за народни представители от коалиция

ГЕРБ и СДС:

1. Екатерина Захариева

2. Найден Шопов

3. Димитър Гечев

4. Стефан Мирев

5. д-р Лозана Василева

6. Валери Вълков

7. д-р Илиян Траянов

8. Йордан Кожухаров

9. Малина Консулова-Златева

10. Росица Рускова

11. Димитър Балабанов

12. Галя Кунчева

13. Стоил Малинов

14. Десислава Тодорова

15. д-р Мария Шопова

16. Петър Спасов

17. Лидия Панайотова

18. Данаил Трифонов

(Зн)


Свързани