Четвъртък, 09 Сеп 2021
 
Други

Фотоконкурс за Международния ден на приятелството

  09.06.2021 11:06             
Фотоконкурс за Международния ден на приятелството

Възможност децата да изразят себе си по позитивен и креативен начин предоставя Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Пазарджик, като обявява фотоконкурс по повод Международния ден на приятелството – 9 юни*. Конкурсът „Моите приятели и аз” е част от инициативата „Търсим винаги доброто”, която ще продължи до края на годината.

Очакваме децата да покажат в снимки своето виждане за приятелството. Да изразят разбирателството, обичта, подкрепата, доверието, силата, които ни дава приятелството. Истинските приятели са нашето отражение. Можем да разчитаме на тях в трудните моменти, радваме се с тях на щастливите ни мигове.

Регламент на конкурса:

Право на участие имат всички деца до 18 години.

Снимките да отговарят на темата на конкурса, да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и да бъдат придружени от кратък текст, описващ идеята и посланието, както и имената, възрастта на детето и от кое населено място е.

Участникът в конкурса гарантира, че снимката е авторска. Участникът в конкурса предоставя на МКБППМН – Община Пазарджик правата за публикация на творбата, която изпраща.

МКБППМН – Община Пазарджик си запазва правото да не допуска до участие в конкурса снимки, които нямат необходимите технически и сюжетни качества, не отговарят на темата на конкурса или влизат в противоречие с общоприетите морални норми.

Снимките очакваме на email: [email protected] до 30.06.2021 г.

На 01.07.2021 г. подадените фотографии ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на МКБППМН. Гласуването чрез харесвания продължава до 07.07.2021 г.

Трите снимки с най-много харесвания ще бъдат отличени с награди, а всички участници – с грамоти. Резултатите ще бъдат обявени на 09.07.2021 г.

* На 9 юни светът отбелязва Международния ден на приятелството, обявен от Общото събрание на ООН. Идеята на Световната организация за стимулиране на дружбата между индивидите и народите не е случайна. Приятелството е благородното и спояващо чувство, способно да хвърли траен мост между държавите и различните култури за изграждането на един мирен и по-добър свят.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички