Четвъртък, 09 Сеп 2021
 
Регионът Спорт

Киро Скалата идва в Карабунар с красавици и шампиони по фитнес

  11.06.2021 13:23             
Киро Скалата идва в Карабунар с красавици и шампиони по фитнес

„Завръщане към истинския живот естествени игри, спорт и забавление е мотото под което стартира турнето ,,Крале на силата’’ в своето издание номер 100 за повече от 20 годишна история. Киро Скалата идва в Карабунар, но той има сантимент към септемврийското село, защотто не за първи път гостува тук.

”Да се впуснеш в приятелско съревнование, да усетиш одобрението на публика и звезди от спорта и шоубизнеса, да получиш материална награда, както и множество спомени в снимки, видео и медийно внимание не предлага никой в България, а може би и в чужбина”, коментира с усмивка продуцентът, автор и водещ на шоуто – Кирил Вълчев-Скалата. „Всеки ден аз благодаря за свободата си, правото ми на избор и възможността да ползвам всички дарове от Бога. Затова с пълна сила и ентусиазъм се хвърлям в това некомерсиално начинание,защото знам, че да подаряваш усмивки, вдъхновение и приятни спомени на малки и големи, е добро и благородно. Когато неизменно следваш тази истина, щастието, което е състояние на духа, ти дава силите да се справиш с всички предизвикателства. Затова каня деца от 4 до 84 години да участват в спортна надпревара на лежанка с гирички, щанга, набирания и кофички. Тази неделя от 15 часа в село Карабунар вземете своя подарък срещу малко усилие в тренировка.”

Музикален гост и организатор е родената в Пазарджик Никол Стоянова НИККА. В екипа и ще участва шампионката по фехтовка и фигурно пързаляне украинската красавица Олесия Познякова-Римоника. За правилното изпълнение на упражненията ще следи абсолютния републикански шампион по културизъм Антонио Георгиев. Технически секретар и стимул за мъжката публика ще бъде дългокраката шампионка по скокове във вода Нинка Вълчева.

Наградите за над 3000 лева включват книги, протеинови вафли, натурална козметика, хранителни добавки, алкална вода, пуканки и сладолед за тези, които са изразходвали много калории.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички