Крими Регионът

Първо в “Знаме“: Хулиган безчинства в заведение цяла нощ, парадира с баща-полицай

  01.08.2021 13:24             
Първо в “Знаме“: Хулиган безчинства в заведение цяла нощ, парадира с баща-полицай

ВЕЛИНГРАД. Нагла проява на вандализъм се разигра в нощта на петък срещу събота, а един от гамените е парадирал със своя баща-полицай, който дори опитал да го покрие, алармираха наши източници. Името и длъжността на бащата няма да бъдат огласени от редакцията до приключване на проверката по случая.

В събота след полунощ, около 00.30 часа, трима младежи влизат в клуб „Дъ Плейс“, за да празнуват рожден ден. Според очевидци, младите посетители създават риск за останалите клиенти като размахват стол в заведението. Помолени са да напуснат и са изведени навън. След около час обаче те се връщат и след уговорка с управителя, че няма да създават проблеми, са допуснати отново вътре. Малко по-късно, в около 04.30-05.00 часа, се скарват с друга компания в заведението, чупят маса и са изведени отново. Пред дискотеката афектираните младежи чупят витринно стъкло, нападат охранител на дискотеката, пробват  да го порежат с парче стъкло и го удрят в лицето.

Охранителят е с комоцио.

След сигнал на 112 минути по-късно на място дошъл автопатрул и охранителите са отведени за обяснения в Районното управление във Велинград за обяснения заедно с част от компанията, нарушила обществения ред, според присъстващи. След като пишат обяснения, охранителите се връщат в дискотеката. Сутринта, около 07.00 часа изгонената компания се връща отново пред дискотеката и един от тях, държейки паве, искат да влязат и да се саморазправят с охранителите. Отново е извикан патрул на РУ- Велинград, като агресивната компания е отведена  в управлението.  Един от привиканите за обяснения младежи - Георги С., който от самото начало е бил част от празнуващата рожден ден компания, е син на действащ полицейски служител. Синът се държал арогантно и е отправил обиди и заплахи към присъстващите, че лошо им се пише, твърдят свидетели на инцидента. Бащата е присъствал по времето на даването на обяснения от сина му.

Полицейският служител от близо 20 години е в системата на МВР и е работил на различни длъжности - в група „Охрана на обществения ред“, в звено „Миграция“ при ОД МВР-Пазарджик, в група „Криминална полиция“, включително и на ръководни длъжности в системата. В момента е служител на "Вътрешна сигурност".

Според младежите, те са били провокирани без никакъв повод от други посетители и от охранителите.

В РУ-Велинград има проверка по случая, а по неофициална информация, бащата на момчето е опитвал да получи информация от свои колеги, за да разбере какъв е резултатът от проверката за инцидента и какви точно записи има на камерите от заведението.

По случая няма задържан.

Все още за инцидента не е уведомена компетентна районна прокуратура.

Очаквайте продължение по темата.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички