Други Регионът

“Асарел-Медет“ АД: Честит Ден на миньора! Нека заедно продължаваме да вършим добри дела!

  18.08.2021 08:46             
“Асарел-Медет“ АД: Честит Ден на миньора! Нека  заедно продължаваме да вършим добри дела!

Скъпи колеги и приятели,
Честит Ден на миньора!
Честит фирмен празник на задружния екип на „Асарел-Медет“ и специални поздрави за тези, които ще получат награди за своите постижения или дългогодишен трудов стаж! Честит празник на пенсионираните ни колеги, чиито традиции следваме с уважение! Честит празник на учениците от дуалното обучение и на стажантите, в които виждаме бъдещето на компанията!
Благодарим Ви за професионализма и отличните резултати! Заедно устояхме на извънредната обстановка, продължихме да изпълняваме производствения план и не отстъпихме от социалната си политика. Съзнаваме колко важна за местната икономика е нашата стабилност като най-голямото индустриално предприятие в целия регион. Продължаваме да инвестираме в най-добрите нови технологии и да изпълняваме нашите фирмени проекти за дългосрочно устойчиво развитие.
Благодарим Ви, защото без хората на „Асарел“ всичко това нямаше да бъде възможно! Без всеотдайната работа на нашия екип, това нямаше да е същото силно и успешно дружество!
На 18 август нека си спомним завета на закрилника на миньорите св. Иван Рилски - „Бъдете единни, имайте мир помежду си!“ и да се помолим за здраве и благополучие във всеки дом и всяко семейство!
Нека заедно продължаваме да вършим добра работа и добри дела!
Честит празник!
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС И
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
Инж. Делчо Николов
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА
НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ
Димитър Цоцорков

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272
Всички