Регионът

Яна Маринова сподели рождения си ден с пещерци на лятното кино

  18.08.2021 09:18             
Яна Маринова сподели рождения си ден с пещерци на лятното кино

ПЕЩЕРА. С красив букет и пожелания за здраве и все същото силно и очарователно присъствие от сцената и екрана кметът на общината Йордан Младенов изненада актнрисата Яна Маринова. Тя бе гостна родопския град по повод първата вечер от лятното кино на площад „България“ в Пещера.  Много жители и гости на Пещера дойдоха, за да видят на живо звездата на малкия и големия екран и прожекцията на филма „Диви и щастливи“, в която тя и Луиза Григорова-Макариев са в центъра на нестихващ екшън. Малко преди прожекцията Яна Маринова написа в социалните мрежи:

"ЧРДен, на мен???? Диня вместо торта за добра форма и се мятам на колата към Пещера, където довечера ще излъчваме Диви и щастливи - Wildlings в лятното кино на площад България ????????
А утре - 18.08 и на 19.08 и 20.08 ще играем "Любовни Писма" със Свежен Младенов на лятната сцена зад Драматичен театър "Стоян Бъчваров" ????????
Само тези подаръци винаги силно съм желала - прекрасните хора, от които се вдъхновявам, които да обичам, от които да съм обичана и сбъднатите мечти заедно. Всичко друго си идва само????".

Тази вечер пък магията на седмото изкуство започва от 21 часа под формата на лятно автокино на голямата поляна при параклиса „Св.Св. Петър и Павел“. Прожекцията е на филма „Привличане“. Гост на събитието трябваше да бъде Луиза Григорова – Макариев, но за съжаление тя няма да може да присъства. В лентата тя си партнира с Яна Маринова, а обичаната актриса и каскадьорка Маринова е и съсценарист на филма.

(Зн)

 

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272
Всички