Крими

Полицейският бюлетин на 18 август 2021г.

  18.08.2021 12:49             
Полицейският бюлетин на 18 август 2021г.

Двама мъже извършили взломна кражба са установени и задържани от служители на полицейския участък в Лесичово. През юли апаши разбили патронник на врата от къща, собственост на 38-годишен жител на пазарджишкото село Динката. От там била извършена кражба на две тонколони. В резултат на проведеното разследване от служители при местния полицейски участък била установена самоличността на извършителите. Оказало се, че това са двама мъже на 34 и 29 години от Пазарджик. У тях органите на реда открили и откраднатите вещи. Двамата са задържани, а по случая се води досъдебно производство.

 

Мъж от Велинград е задържан заради нарушаване на ограничителна мярка по Закона за защита от домашното насилие. Снощи в РУ-Велинград бил получен сигнал от 12-годишно момче. То съобщило на органите на реда, че на улицата било застигнато от своя баща, който му нанесъл удари. На мястото незабавно бил изпратен дежурен автопатрул. Униформените установили, че 57-годишният баща на детето е нарушил заповед за защита съгласно Закона за защита от домашното насилие. Мъжът е задържан в ареста на РУ-Велинград за срок от 24 часа. По случая е образувана преписка.

 

Незаконно добита дървесина е открита при проверка в Сърница. Вчера в полицейското управление във Велинград бил получен сигнал от служители на Регионалната дирекция по горите в Пазарджик. По време на проверка на територията на Сърница лесничеите спрели камион „Щаер“, управляван от 35-годишен жител на родопското градче. Оказало се, че мъжът превозвал дърва за огрев, които били с 16 кубика повече отколкото са описани в превозния билет. Дървата и камиона са иззети и оставени за съхранение в местното горско стопанство. По случая се води досъдебно производство.   

 

   

(Зн)    


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272
Всички