Други

За преброяването търсим помощ на кратък номер *2021

  19.09.2021 06:49             
За преброяването търсим помощ на кратък номер *2021

При въпроси по преброителната карта или при технически казуси звъним на *2021 или на 02/907-84-30. В Националния статистически институт (НСИ) има изграден модерен кол-център, който посреща телефонните обаждания.

Обучени специалисти отговарят на поставените въпроси, а разговорите се записват. Над 400 служители от централния и регионалните офиси на НСИ отговарят на гражданите. Обратната връзка ни дава възможност своевременно да подобряваме процеса по преброяването, посочват оттам.

По време на електронното преброяване кол-центърът работи всеки ден, от 9 до 21 часа. Щом започне преброяването с преброители, може да се обаждате между 8 сутринта и 20 часа вечер, каквото ще е и тяхното работно време. На посочените телефони можем да проверим и самоличността на преброителя в нашия участък.

Обажданията към национален номер *2021 са възможни от мобилни и фиксирани номера. За абонат на фиксирани мрежи обаждането е на цената на един градски разговор. Потребител на мобилна услуга заплаща разговора на цената на един разговор в мрежата на телекомуникационния оператор, на който е абонат.

Абонатите на Теленор и Виваком мобайл могат да се възползват и от „безплатните си минути“, ако разполагат с такива. За абонатите на А1 цената за обаждане към *2021 е съгласно абонаментния им план за мрежата на А1.

(Зн)

 


Свързани