Спорт

Николай Митов: Бяхме добре 27 минути на терена

  22.09.2021 20:21             
Николай Митов: Бяхме добре 27 минути на терена

СОФИЯ. Наставникът на Хебър Николай Митов призна, че лидерът във Втора лига е стоял добре срещу ЦСКА до първия гол на „червените” в 1/16-финала от турнира за Купата на България. Все пак Митов коментира задоволството си от старанието на играчите си, въпреки загубата с 0:3 на "Българска армия" от символичния гост.

„Мисля, че 27 минути седяхме добре. За една минута ни вкараха два гола. Опитахме се да играем, доколкото ни позволиха. Нивото е различно, но съм доволен от старанието. Няма как да съм доволен от загубата. При 0:0 имахме ситуации, които трябваше да изиграем по-добре. Респектирани бяхме до излизането на терена. Цяла България ни гледа и можем само да спечелим. Вътре не видях притеснение”, започна Митов. „Доста се изкоментира стадиона. Аз най-много исках да се играе в Пазарджик, но не можеше и не искам да коментирам. Аз не взимам решенията. Така стана за съжаление. Искам да играем все по-добре, на този етап го правим и ни е нужна подкрепа. Искаме да си играем в Пазарджик, където играем друг футбол. Играхме срещу един от най-добрите отбори, ще си видим грешките”, завърши селекционерът на хебърци.

Старши треньорът на ЦСКА Стйчо Младенов отказа коментар след мача, извинявайки се с лични причини. Вместо него помощникът му Анатоли Нанков, който бе треньор на Хебър през 2005 г., заяви:

“Добър мач за нашия отбор. Силно първо полувреме, вкарахме три гола. Всичко, което е нужно, го направихме през първото полувреме. Второто го доиграхме. Един закономерен резултат от 3:0. Дано продължим с попаденията и срещу Левски. Хубаво е, че създаваме много положения, пропускаме, но е хубаво, че вкарваме много. Похвала за ръководството на Хебър и треньорския щаб, че се съгласи да иизиграе мача на добър терен като нашия. Хебър е стойностен отбор, не играха лошо днес. Дано влязат в efbеt Лига”, пожела Толята на Хебър.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички