Регионът

ТИР се обърна на магистралата, шофьорът загина

  23.09.2021 11:40             
ТИР се обърна на магистралата, шофьорът загина

АМ "ТРАКИЯ". Тежка катастрофа на магистралата стана на 91 км по посока за София, а на място загина шофьор. Сигналът е получен рано тази сутрин около 8,40 часа за самокатастрофирал ТИР с турска регистрация в платното по посока за София. Към мястото били насочени екипи на пожарната, полицията и Спешна помощ. Пристигайки, екипите установили, че от удара в билборд кабината е силно деформирана и това пречи за изваждането на човек намиращ се вътре. Малко по-късно станало ясно, че хората са двама-мъже, като единият от тях е починал на място в резултат на инцидента. За изваждането на ранения пътник от кабината на влекача били изпратени три специализирани автомобила от РСПБЗН-Пазарджик, два специализирани автомобила и един кран от сектор „Специализирани оперативни дейности” при ОДМВР-Пловдив, както и кран от частна фирма. С общи усилия на огнеборци и спасители кабината била освободена от товара на притисналото я ремарке и останалият жив мъж е изваден. Той е транспортиран от линейка в МБАЛ-Пазарджик.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик, уведомен е дежурен прокурор при Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Трупът на починалия водач е транспортиран за аутопсия в отделение по съдебна медицина при областната болница.

По времето на провеждане на всички аварийно-спасителни действия не е имало затруднение на движението в района на АМ „Тракия”.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички