Четвъртък, 30 Дек 2021
 
Крими

Микробус е прегазил починалия пешеходец от Света Петка

  27.09.2021 12:46             
Микробус е прегазил починалия пешеходец от Света Петка

Служители от РУ-Велинград установиха самоличността на водач, прегазил мъж на пътя между Сърница и Велинград. Както „Знаме” писа, рано сутринта в четвъртък в полицейското управление в курорта бил получен сигнал за прегазен човек. Към мястото незабавно били насочени екипи на РУ-Велинград и участъка в Сърница. На около километър и половина на пътя от Сърница по посока за Велинград униформените открили тялото на мъж. Не след дълго било установено, че това е 51-годишен жител на велинградското село Света Петка.

При проведения оглед и оперативни действия се оказало, че неизвестен водач с моторно превозно средство е блъснал починалия мъж, след което е напуснал местопроизшествието и се е укрил. Тялото е транспортирано за аутопсия в отделение по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик. На мястото е извършен оглед от дежурна група при РУ-Велинград. Образувано е досъдебно производство под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

В резултат на усърдна някодневна работа органите на реда открили, че водачът прегазил мъжа е 28-годишен жител на Сърница. Открит е и управлявания от него във въпросната сутрин микробус. Работата по случая продължава под наблюдението на прокурор.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички