Понеделник, 27 Дек 2021
 
Други

Йордан Младенов е в Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова за независими кандидати за президент и вицепрезидент

  27.09.2021 19:05             
Йордан Младенов е в Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова за независими кандидати за президент и вицепрезидент

Инициативен комитет издига Румен Радев и Илияна Йотова като независими кандидати за президент и вицепрезидент на изборите на 14 ноември. Очаква се в него да влязат над 100 души, сред които общественици, хора от местната власт, артисти, учители, спортисти. Учредителното събрание се провежда в НДК.

Кметът на Пещера Йордан Младенов присъства на форума. На страницата си във Фейсбук той написа :

“Уважаеми приятели, за мен е чест да съм член на националния Инициативен комитет, който днес ще издигне кандидатурата на г-н Румен Радев и на г-жа Илияна Йотова за втори президентски мандат. През всичките пет години двамата останаха верни на принципите за почтеност и морал в политиката.

Президентът, като обединител на почтените хора в България, винаги е отстоявал позиции за държава с правила и справедливост за всеки.С политическа мъдрост и далновидност президенската двойка винаги са отстоявали националните ни интереси. Днес аз ще ги подкрепя, надявам се, че на 14 ноември ще ги подкрепим заедно за по – доброто бъдеще на страната ни!”

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.
Всички