Избори 2021 Пазарджик

Кандидат-депутатите от коалиция ГЕРБ-СДС посрещнаха проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева в Пазарджик

  20.10.2021 15:24             
Кандидат-депутатите от коалиция ГЕРБ-СДС посрещнаха проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева в Пазарджик

Кандидатите за президент и вицепрезидент – проф. Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева посетиха Пазарджик. Те бяха посрещнати от водача на листата за народни представители на ПП ГЕРБ в региона – Екатерина Захариева, втория в листата и областен председател на партията – Найден Шопов, секретаря на структурата на ГЕРБ – Гинче Караминова, кандидати за депутати от ГЕРБ, кмета на общината Тодор Попов. По време на разходката си из централната част на града кандидатите за президент и вицепрезидент разговаряха с хората и приеха пожеланията им за успех в предизборната кампания. В Регионалния исторически музей в Пазарджик коментираха основните акценти от своята програма и ангажиментите, които поемат пред избирателите.

„Като силна българка и представител на спортните среди обещавам, че със спортен устрем и дух, постоянство и себераздаване ще продължа да работя по каузите, които са далеч по-широки, отколкото президентската институция изисква от нас. Наша кауза е добрината, да се обръщаме към различните, да разговаряме с тях и типично по български да седнем на една маса и да се разберем“, каза кандидатът за вицепрезидент полковник Невяна Митева.

Проф. Анастас Герджиков коментира новата заповед на здравния министър, като изтъкна, че: „Изискването за зелен сертификат е възможно само при висока степен за ваксиниране. Правителството, назначено от Румен Радев,  не направи нищо за шест месеца за повишаване процента на ваксинирани  и  тази заповед изглежда сякаш е за друга държава. Заповедта на здравния министър означава, че цели сектори на икономиката утре ще спрат работа. Още по-лошо е, че от утре лекарите и здравните работници, които нямат сертификат, не могат да работят. Оставаме без лекари. Призовавам министър Кацаров да отмени заповедта си или да отложи влизането й в сила. Призовавам и г-н Радев за възстановаване работата на Националния оперативен щаб, защото очевидно изпълнителната власт не се справя със здравната криза”.

Мерките трябва да бъдат преосмислени и съгласувани със засегнатите страни, както и да се предвидят сериозни компенсации за тези сектори, преди ограниченията да бъдат въведени, смята проф. Герджиков. С тревога, проф. Герджиков отбеляза още, че „бездействието на властта е престъпно, струва човешки животи и ще остави без доходи в най-тежките зимни месеци хиляди българи“.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички