Крими

Полицейският бюлетин на 25 октомври 2021 г.

  25.10.2021 11:56             
Полицейският бюлетин на 25 октомври 2021 г.

Двама са задържани за притежаване на дрога през уикенда. Екип на полицейския участък  «Изток» извършил проверка на 33-годишен жител от същия квартал. Оказало се, че мъжът носи в себе си 24 полиетиленови топчета съдържащи суха зелена маса. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на синтетичен канабиноид с обща маса от близо 4 грама.

Автопатрул при РУ-Пазарджик извършил проверка на 21-годишен ракитовец. Той съхранявал в леката си кола полиетиленова опаковка със суха марихуана. И двамата мъже са задържани с полицейски заповеди за срок от 24 часа, а откритата дрога е иззета. Спрямо тях са образувани бързи производства.

Двама нелегални дървосекачи са задърани от полицейските служители през почивните дни. В събота криминалисти от РУ-Панагюрище установили, че 45-годишен жител на село Левски е отсякъл незаконно дървета от вида акация и върба, собственост на кметството. У мъжа са открити около 3 кубически метра от незаконно добитата дървесина.

Вчера по обед горски служители от ДГС-Пазарджик спрели в района на контролен горски пункт в село Семчиново лек автомобил без регистрационни табели, който бил натоварен с дърва. Лесничеите подали и сигнал за това и на полицейското управление в Септември. На място пристигнали екипи на управлението и дежурна група за оглед. Оказало се, че зад волана на леката кола бил 33-годишен жител на същото село. Освен без регистрационни табели на автомобила той бил зад волана, без да притежава свидетелство за управление на МПС. На всичкото отгоре транспортирал кубик и половина широколистни дърва за огрев. Те не били маркирани с контролна горска марка, а шофьорът не разполагал с никакви документи за техния произход. В колата са намерени още моторна резачка и брадва. Возилото и товарът му и са иззети от лесничеите а мъжът е задържан в ареста на РУ-Септември. Спрямо него са образувани бързи производства.    

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички