Регионът

Грамоти за двама ученици, върнали скъп смартфон

  29.10.2021 17:50             
Грамоти за двама ученици, върнали скъп смартфон

ВЕЛИНГРАД. Двама ученици от Велинград бяха отличени за тяхна достойна постъпка. В края на септември 14-годишните Давид Попов и Иван Иванов, които са ученици в Професионалната гимназия по горско стопанство „Христо Ботев” във Велинград били в центъра на курортния град. Преминавайки покрай местно кафене, те открили на земята скъп смартфон.

Учениците за миг не се поколебали, взели апарата и отишли в местното полицейско управление, където го предали. Още на същия ден органите на реда установили, че собственик на загубения телефон е 19-годишен тийнейджър от Пещера. Момчето пристигнало в РУ-Велинград и получило обратно своя мобилно устройство.

В тази връзка, в сградата на полицейското управление във Велинград началникът на управлението, главен инспектор Стоян Кюпов връчи грамоти на двете момчета. Той ги поздрави за доблестната и честна постъпка, като им пожела да продължават с поведението си да дават пример на своите съученици и приятели.

На срещата присъстваха още техният класен ръководител г-н Филип Устабашиев и заместник-директорът на училището инж. Надежда Шатърска - Ганчева.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички