Избори 2021 Регионът

Екатерина Захариева: Ние от ГЕРБ-СДС не бягаме от отговорност, за разлика от т.нар. партии на промяната

  30.10.2021 14:28             
Екатерина Захариева: Ние от ГЕРБ-СДС не бягаме от отговорност, за разлика от т.нар. партии на промяната

Коалиция ГЕРБ-СДС продължава своята предизборна обиколка. Ежедневните срещи с граждани в населените места част от област Пазарджик само затвърждават всеобщото усещане за тревога у хората. Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева акцентира на редица теми, които несъмнено касаят всички.

Със служители в обувна фабрика в Пещера Захариева говори за изпуснатата от контрол пандемия и галопиращото поскъпване на живота. Тя ги призова да подкрепят коалицията ГЕРБ-СДС: “защото ние сме доказали, че умеем да се справяме дори в големи кризи”.

В един от вoдещите заводи за спиртни напитки в Пещера, работниците изразиха съжаление за спрените ремонтни дейности на пътищата в региона. Техните очаквания включват отговорно и адекватно управление, което да ги подкрепи не само в преодоляването на ценовия шок, но и да продължи да инвестира в бъдещето на региона. Екатерина Захариева припомни, че за съжаление ремонтът на пътя до Пазарджик, за който бе определен изпълнител и осигурено финансиране, бе спрян от служебното правителство. Същото е и положението с пътя от Пещера до Батак - при сключен договор дейностите са спрени. Все пак тя ги увери, че: “ГЕРБ ясно заявява, че ще размрази всички инфраструктурни проекти. Ще предложи ясни мерки за овладяване на цените и инфлацията. Ще продължим да работим за увеличаване на доходите на хората, за да може средната заплата в страната да стигне 2000 лв., а минималната - 1000 лева.”

Темата с ценовия скок на промишления ток не бе подмината, тъй като цената му касае всеки собственик на бизнес. Освен ценовия скок на тока, инфлацията и поскъпването на живота бяха също сред теми, обсъдени със служителите на голямо металообработващо предприятие в пазарджишко. Работещите в търговското дружество подчертаха недоволството си, защото увеличаването на разходите по производителността е причината за стопиране на увеличението на работните им заплати. Попитана дали ГЕРБ-СДС биха направили правителство, което да спре тези тревожни процеси, Екатерина Захариева ги увери, че: “Партиите на т.нар. промяна имаха възможност два пъти да направят правителство, но се провалиха, защото се изпокараха за постове. В същото време служебното правителството спря инфраструктурните проекти, не проведе кампания за ваксиниране, едва от скоро разбра, че има повишение на цените и предстои тежка зима. Ние няма да бягаме от отговорност за разлика от т.нар. партии на промяната. Нуждаем се от стабилен кабинет, който да предпази бизнесите от фалити и освобождаване на служители”.

Освен водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева, на срещите с граждани присъстваха и кандидатите за народни представители - д-р Лозана Василева и д-р Илиян Траянов.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички