Крими

Двама съпартийци се сбиха на паркинг, прокуратурата се намеси

  09.11.2021 12:14             
Двама съпартийци се сбиха на паркинг, прокуратурата се намеси

ПАЗАРДЖИК. Двама членове на местна структура на голяма политическа партия се сбили на паркинг, а Районна прокуратура-Пазарджик сега наблюдава досъдебно производство за побой и хулиганство. Делото е за това, че на 27.10.2021 г., в гр. Пазарджик, по хулигански подбуди е причинена лека телесна повреда на Г. Я., изразяваща се в разкъсно-контузни рани на лявото рамо и лявото коляно, и представляваща временно разстройство на здравето, неопасно за живота – престъпление по чл. 131 ал. 1 т. 12 във вр. чл. 130 ал. 1 от Наказателния кодекс. Биячът е И. В. - шеф на пазарджишката общинска организация на партията. Заради предизборната кампания не пишем името му на този етап.

Досъдебното производство е образувано след извършена предварителна проверка по повод подаден сигнал на тел.112  за саморазправа между двама мъже на паркинг в гр. Пазарджик.  Данните към настоящия момент сочат, че двамата съпартийци са имали и личен конфликт, заради който е възникнала саморазправата.

По досъдебното производство се извършват активни действия по разследването  - разпити на свидетели, предстои изготвяне на видео-техническа експертиза по отношение на иззетите записи от видеокамерите на мястото на произшествието и други, поясняват от прокуратурата.

Екшънът предизвика трусове в партийната структура и И. В. принудително освободи и мястото си в Общинския съвет, и мястото си като общински шеф, под натиска на партийното ръководство.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички