Избори 2021

ИТН закри атрактивно предизборната си кампания кампанията на площад „Константин Величков“

  12.11.2021 10:16             
ИТН закри атрактивно предизборната си кампания кампанията на площад „Константин Величков“

ПП „Има Такъв Народ“ закри атрактивно предизборната си кампания на площад „Константин Величков“ в Пазарджик. Специален гост на мероприятието беше и актьорът Краси Радков, който пристигна от София, за да поздрави пазарджиклии и да подкрепи областните и общински структури на партията. Преди официалната част не липсваха непринудени и откровени разговори на съмишленици, граждани и симпатизанти с кандидатите за народни представители от листата на ПП „Има Такъв Народ“, като основните теми бяха здравеопазване, образование, социално осигуряване, корупция и предизвикателствата пред икономиката в България.

На площада се изви и българско хоро, под звуците на песента „Кой уши байряка“.

Водачът на листата, журналистът Станислав Балабанов, поздрави всички присъстващи и подчерта, че единствено „Има Такъв Народ“ останаха последователни в действията си и не предадоха своите избиратели.

„Стартирахме нашия политически път отскоро – в рамките на година и половина и въпреки, че си обичаме работата в телевизията, приехме за приоритет борбата за промяна на един компрометиран модел - моделът ГЕРБ – ДПС. За да живеем по-добре и по-достойно. Надявам се думите ми да се чуват и отсреща - в сградата на Общината. Защото за съжаление, този прекрасен град в последните години произведе лице на същия модел и това лице се казва Тодор Попов. Надявам се институциите да си свършат работата и този човек да понесе отговорност за всички деяния, които е извършил. Надявам се и в неделя на 14 – ти, всеки един от вас да направи информиран избор. Вярвам, че ще бъдете достатъчно активни и ясно ще покажете със своя вот, кой искате да управлява“, каза водачът на листата с кандидати за народни представители и допълни, че смирението и диалогичността в политическия процес вече са заявени от партията и ще направят всичко възможно България да има стабилно управление и качествен парламент, като ще се постъпи практично и прагматично .

„Гласувайте по убеждение, за да може после ние да бъдем инструмент във вашите ръце!“, призова накрая гражданите Станислав Балабанов.

Към присъстващите се обърна и областният координатор на ПП „Има Такъв Народ“ в Пазарджик, адв. Тинко Василев, втори в листата с кандидати за народни представители.  „Роден съм в Пазарджик, тук израснах и тук живея. Децата ми са родени в този град и искам те да тичат по площадите на Пазарджик, а не някъде в чужбина. Искам жителите на областта и всеки български гражданин да ходи в чужбина с цел туризъм, а не за припечелване на някой лев, за да оцелее. Искам нашите родители да не броят стотинките си, преди датата за получаване на пенсия. Все обикновени неща, стандартни и непретенциозни, които управляващите превърнаха в мечти“.  

И допълни, че най-високата оценка за положения труд е топлото посрещате на срещите от хората.

За всеобщото настроение, с аплодисменти и стотици усмивки от присъстващите, се погрижи актьорът Краси Радков, който многократно подчерта, че винаги с удоволствие е идвал и ще продължава да идва в прекрасния Пазарджик. Защото Има Такъв Народ и в област Пазарджик - номер 24 в интегралната бюлетина!

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички