Крими

Полицейският бюлетин на 13 ноември 2021 г.

  13.11.2021 13:42             
Полицейският бюлетин на 13 ноември 2021 г.

Двама мъже, притежаващи наркотици са задържани от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Екипи на сектора провели полицейска акция по противодействие на разпространението и притежаването на дрога в областния град. В хода на реализацията полицаите извършили претърсване в жилището на 35-годишен пазарджиклия. В апартамента му те открили 12.8 грама суха листна маса, която при направения полеви наркотест реагирала положително на марихуана. Малко по-късно в района на паркинг на местен хипермаркет криминалистите засекли 25-годишен жител на областния град. У него те открили  неголямо количество суха марихуана. Последвало претърсване в жилището му, където била намерена още от същия вид дрога. Така общото количество наркотици, които са иззети от младия мъж е близо 40 грама. И по двата случая са образувани бързи производства.

Септемврийски полицаи задържаха побойник, нарушил ограничителна заповед по Закона за защита от домашното насилие. В полицейското управление в Септември бил получен сигнал за скандал и побой в града. На мястото бил изпратен дежурен автопатрул, който установил, че 33-годишен септемвриец е нанесъл побой на 54-годишната си майка. Спрямо него имало издадена ограничителна заповед от Районния съд в Пазарджик, съгласно Закона за защита от домашното насилие. Побойникът е задържан в ареста за срок от 24 часа, а спрямо него е образувано досъдебно производство.

Незаконно добита дървесина била открита при проверка на микробус. Това се случило снощи на улица в центъра на велинградското село Кръстава. Автопатрул при РУ-Велинград спрял за рутинна проверка бус „Ситроен“, управляван от 60-годишен жител на ракитовското село Дорково. Във возилото униформените открили около два кубика незаконно добита иглолистна дървесина за огрев. Спрямо мъжа е образувано досъдебно производство.  

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички