Регионът

В тениса на маса панагюрци и пещерци бият в края на сезона

  16.11.2021 15:56             
В тениса на маса панагюрци и пещерци бият в края на сезона

ПАНАГЮРИЩЕ. С втория кръг във „В-1” Републиканска група и „В-2” Републиканска група приключи есенният сезон в шампионатите по тенис на маса за мъже. Зад десетте маси в зала „Арена Асарел” в двете първенства участваха съответно 8 и 11 отбора.

В група „В-1” безкомпромисният лидер продължава да е СКТМ „Асарел-Медет” със 7 победи в 7 мача и отличната игра на Стефан Гагов, Божидар Васев и Даниел Христов. Другите два панагюрски тима също се представиха на ниво. „Панагюрище 95” постигна 4 победи, а в състава на „Пангюрище”, съставен от седмокласници, блесна Георги Бойчев.

Във „В-2” отборът на „Панагюрище 95” не се яви по здравословни причини, но Пазарджишка област бе представена от другия домакински тим - СТК „Панагюрище” , който се яви с третия си отбор и от СКТМ „Пещера”. Панагюрци (средната възраст на състезателите бе 10 години) загубиха от „Пещера” с 0:3 и от „Попов” (Стамболийски) с 1:2 и след двата есенни кръга имат 5 победи и 5 загуби. Пещерци направиха отлично впечатление с четирите си победи и нахъсаната си игра и напролет със сигурност ще играят за място в призовата тройка.

 „Състезанията бяха истински празник! Поздравления за СКТМ „Асарел-Медет” и за Асен Попниколов, който отговаря за базата! Имаме най-модерната зала в България и колегите от другите клубове оцениха и нея, и организацията на състезатията по достойнство. Адмирации заслужаваи и Валентин Делчев, и целият отбор на Пещера! Нашите състезатели играха добре, но се представиха по-слабо от очакваното – може би вдигнахме високо летвата с предишните състезания. Хубаво е, че тенисът на маса в региона се развива”, коментира пред „Знаме” старши треньорът на СКТ „Панагюрище” Борис Влахов, който е доайенът на този спорт в Панагюрище и областта.

Да припомним, че наскоро момчетата на СКТ „Панагюрище” станаха държавни вицешампиони на Държавното отборно и лично първенство по тенис на маса за момчета и момичета до 12 години.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички