Регионът

В тениса на маса панагюрци и пещерци бият в края на сезона

  16.11.2021 15:56             
В тениса на маса панагюрци и пещерци бият в края на сезона

ПАНАГЮРИЩЕ. С втория кръг във „В-1” Републиканска група и „В-2” Републиканска група приключи есенният сезон в шампионатите по тенис на маса за мъже. Зад десетте маси в зала „Арена Асарел” в двете първенства участваха съответно 8 и 11 отбора.

В група „В-1” безкомпромисният лидер продължава да е СКТМ „Асарел-Медет” със 7 победи в 7 мача и отличната игра на Стефан Гагов, Божидар Васев и Даниел Христов. Другите два панагюрски тима също се представиха на ниво. „Панагюрище 95” постигна 4 победи, а в състава на „Пангюрище”, съставен от седмокласници, блесна Георги Бойчев.

Във „В-2” отборът на „Панагюрище 95” не се яви по здравословни причини, но Пазарджишка област бе представена от другия домакински тим - СТК „Панагюрище” , който се яви с третия си отбор и от СКТМ „Пещера”. Панагюрци (средната възраст на състезателите бе 10 години) загубиха от „Пещера” с 0:3 и от „Попов” (Стамболийски) с 1:2 и след двата есенни кръга имат 5 победи и 5 загуби. Пещерци направиха отлично впечатление с четирите си победи и нахъсаната си игра и напролет със сигурност ще играят за място в призовата тройка.

 „Състезанията бяха истински празник! Поздравления за СКТМ „Асарел-Медет” и за Асен Попниколов, който отговаря за базата! Имаме най-модерната зала в България и колегите от другите клубове оцениха и нея, и организацията на състезатията по достойнство. Адмирации заслужаваи и Валентин Делчев, и целият отбор на Пещера! Нашите състезатели играха добре, но се представиха по-слабо от очакваното – може би вдигнахме високо летвата с предишните състезания. Хубаво е, че тенисът на маса в региона се развива”, коментира пред „Знаме” старши треньорът на СКТ „Панагюрище” Борис Влахов, който е доайенът на този спорт в Панагюрище и областта.

Да припомним, че наскоро момчетата на СКТ „Панагюрище” станаха държавни вицешампиони на Държавното отборно и лично първенство по тенис на маса за момчета и момичета до 12 години.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ДАВАМ БОКСОНИЕРА ПОД НАЕМ – ЦЕНТЪР. 0877 122 337
Всички