Четвъртък, 10 Мар 2022
 
Крими

Полицейският бюлетин на 1 декември 2021 г.

  01.12.2021 12:28             
Полицейският бюлетин на 1 декември 2021 г.

Продължават активните действия по противодействието на разпространението и притежаването на дрога в областта. Вчера по време на полицейска акция служители от сектор «Противодействие на криминалната престъпност» при ОДМВР-Пазарджик извършили претърсване на апартамент в областния град. Жилището било обитавано от 24-годишна пазарджиклийка. Вътре криминалистите открили полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество и още един със суха листна маса. След направените полеви наркотестове се оказало, че става дума за амфетамин и марихуана. Намерена е и електронна везна. Цялата дрога е иззета, а притежателката и задържана в ареста за срок от 24 часа. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Почерпена панагюрка прекара изминалото денонощие в полицейския арест. Вчера в ранния следобед автопатрул при РУ-Панагюрище спрял за рутинна проверка лек автомобил «Пежо». Зад волана била 26-годишна жителка на средногорския град. Последвал тест с дрегер, при който уредът отчел 2.08 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Дамата е задържана в ареста, а спрямо нея се води бързо производство.

Във велинградско продължават проверките за незаконен добив и съхранение на дървесина. Вчера полицейски екипи от РУ-Велинград извършили проверки на жилища в квартал «Анезица». Така в дворовете на 26-годишен мъж и негов 31-годишен съкварталец униформените открили общо 2.6 кубически метра незаконно добита иглолистна дървесина за огрев. Дървата са иззета, а спрямо притежателите им се водят преписки.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички