Спорт

Държавен бронз за бадминтонистите на СК ”Георги Бенковски”

  06.12.2021 15:27             
Държавен бронз за бадминтонистите на СК ”Георги Бенковски”

ОРЯХОВО. Бронзовите медали от държавните финали по бадминтон бяха спечелени от младежите на клуб по бадминтон „Георги Бенковски” на провелото се в дунавския град Държавно-отборно първенство до 19 години. В надпреварата взеха участие 12 клуба от цялата страна.

Младите бадминтонисти на „Георги Бенковски“ срещнаха в груповата фаза отборите на Оряхово (3:2 победи), Гълъбово (резултат 5:0) и Хасково (0:5) и така се класираха за полуфиналите, но останаха на трето място, печелейки бронзовите медали.

Съставът на младежите бе: Георги Ризов и Николай Николов, които са ученици на Спортно училище в Пазарджик, Емил Ганев, Стоян Кинов и Иван Николов.

Девойките на клуб „Георги Бенковски“ се класираха на 7-мо място и бяха в състав: Ася Паунова, Ива Керемедчиева, Йоана Йорданова, Радостина Ангелова – ученички от Спортното училище в Пазарджик.

„Благодарим на кмета на Пазарджик Тодор Попов за съдействието по организацията на транспорта и участието ни на Държавното първенство. Конкуренцията беше много голяма, поздравяваме всички състезатели на клуба и им пожелаваме още много успехи“, коментираха треньорките Димитрийка Димитрова и Анелия Димова след състезанието.

(Зн)

 

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ДАВАМ БОКСОНИЕРА ПОД НАЕМ – ЦЕНТЪР. 0877 122 337
Всички