Спорт

Държавен бронз за бадминтонистите на СК ”Георги Бенковски”

  06.12.2021 15:27             
Държавен бронз за бадминтонистите на СК ”Георги Бенковски”

ОРЯХОВО. Бронзовите медали от държавните финали по бадминтон бяха спечелени от младежите на клуб по бадминтон „Георги Бенковски” на провелото се в дунавския град Държавно-отборно първенство до 19 години. В надпреварата взеха участие 12 клуба от цялата страна.

Младите бадминтонисти на „Георги Бенковски“ срещнаха в груповата фаза отборите на Оряхово (3:2 победи), Гълъбово (резултат 5:0) и Хасково (0:5) и така се класираха за полуфиналите, но останаха на трето място, печелейки бронзовите медали.

Съставът на младежите бе: Георги Ризов и Николай Николов, които са ученици на Спортно училище в Пазарджик, Емил Ганев, Стоян Кинов и Иван Николов.

Девойките на клуб „Георги Бенковски“ се класираха на 7-мо място и бяха в състав: Ася Паунова, Ива Керемедчиева, Йоана Йорданова, Радостина Ангелова – ученички от Спортното училище в Пазарджик.

„Благодарим на кмета на Пазарджик Тодор Попов за съдействието по организацията на транспорта и участието ни на Държавното първенство. Конкуренцията беше много голяма, поздравяваме всички състезатели на клуба и им пожелаваме още много успехи“, коментираха треньорките Димитрийка Димитрова и Анелия Димова след състезанието.

(Зн)

 

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички