Четвъртък, 10 Мар 2022
 
Спорт

Златни и сребърни медали за гимнастички на ”Диляна Прима” и Спортното училище

  08.12.2021 14:47             
Златни и сребърни медали за гимнастички на ”Диляна Прима” и Спортното училище

Впечатлващи успехи постигнаха две гимнастички на „Диляна Прима“ и ученички в Спортното училище, които представиха Пазарджик на X Международен турнир по естетическа групова гимнастика и художествена гимнастика, проведено през почивните дни във Велико Търново. Организатори на турнира бяха домакините от СКХГ „ЕТЪР ЕЛИТ“. И двете момичета се представиха достойно и завоюваха призови места в класирането.

Дарина Трифонова се окичи с цели два златни медала – за безгрешно изиграните  съчетания на топка и бухалки. Тя е ученичка в 6 клас на Спортното училище и гимнастичка на СК „Диляна Прима“.

Александрина Митева пък не отстъпи второто място и среброто, като изигра отлично съчетанията си на топка и бухалки. Александрина е ученичка в 5 клас на Спортното училище и гимнастичка на „Диляна Прима“.

Тези две момичета направиха щастливи своите треньори, учители и родители с успехите си. Те доказаха, че ако искаш и си упорит, можеш да сбъднеш всяка своя мечта.

За успешното представяне на двете грации огромна заслуга имат техните талантливи треньори - Величка Петкова, Ружа Блангева и балетен педагог Диди Кирова.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички